werken bij

Vacature privacy jurist(e) / consultant

Kom jij ons team versterken?

AVG Juristen is op zoek naar een integere jurist(e) om op korte termijn ons leuke & gedreven team te komen versterken. Wij werken vanuit ons goed bereikbare kantoor te Nieuwegein en op locatie bij onze klanten.

De jurist(e)/consultant zal zich onder meer bezig houden met het begeleiden en adviseren (van management/bestuur en betrokkenen) bij het ontwikkelen en implementeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) binnen diverse organisaties. Daarnaast kan de jurist(e) een adviserende en coördinerende rol hebben bij de verbetering en compliancy van privacyaspecten en -beleid binnen organisaties. De jurist(e) zal aanspreekpunt zijn voor privacy gerelateerde vraagstukken (denk bijvoorbeeld ook aan de correcte afwikkeling van datalekken).Tevens kan de jurist(e) aan de slag gaan als Functionaris gegevensbescherming (FG) / Data Protection Officer (DPO).

Het gaat om een afwisselende functie met mogelijkheden voor eigen initiatief en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Het aantal te werken uren is in overleg/bespreekbaar en afhankelijk van de werkzaamheden en opdrachten die je op gaat pakken (16 – 40 uur per week).

Profiel:
De ideale kandidaat heeft een juridische opleiding op WO-niveau afgerond en heeft reeds (werk)ervaring opgedaan binnen het civiele – of bestuursrecht.
Kennis van privacywet- en regelgeving c.q. kennis op het snijvlak van recht en ICT is een pre, evenals een CIPP/E of CIPP/M certificering. De jurist(e) is proactief, kan goed projectmatig en zelfstandig werken en houdt zelf ontwikkelingen op het gebied van privacywet- en regelgeving bij. Verder is de jurist(e) zorgvuldig en analytisch sterk. Hij/zij heeft geen 9-tot-5-mentaliteit. Tot slot beschikt hij/zij over bestuurlijke – en organisatiesensitiviteit en over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Geïnteresseerd?
Spreekt onze vacature je aan en denk je geschikt te zijn voor de functie? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet per e-mail: deman@avgjuristen.nl of per post: Erfstede 4H, 3431 KH Nieuwegein (t.a.v. dhr. mr. C.M. de Man).

Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag op uw bericht.

Bedankt, uw bericht is verzonden.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty