Over AVG Juristen

Over AVG Juristen

Specialisten in privacyrecht

AVG Juristen bestaat uit een team pragmatische juristen dat gespecialiseerd is in het privacyrecht. Nu de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht is, helpen wij uw organisatie om aan de nieuwe, vaak verscherpte, regelgeving te voldoen. Wij merken in de praktijk dat veel organisaties (nog) niet voldoen aan de verscherpte regelgeving van de AVG. Er bestaat veel ook veel misverstand hoe bepalingen uit de AVG uitgelegd dienen te worden, en hoe deze bepalingen moeten worden vertaald naar de praktijk. AVG Juristen kan door pragmatisch te werken en zonder het gebruik van onnodig jargon uw organisatie bijstaan.

Het maakt voor AVG Juristen niet uit of u al deels compliant bent met de AVG of pas begint met uw onderneming. Met de benodigde kennis en ervaring die wij gaandeweg hebben vergaard, kunnen wij op elk moment inspringen om u te helpen met de implementatie van de AVG en de privacynormen te borgen binnen uw organisatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in verschillende sectoren waaronder de zorg- en gezondheids-, onderwijs- en commerciële sector zoals arbeidsbemiddeling en detachering.

Voor een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u naar de pagina diensten. Neem vooral ook een kijkje bij onze weblogs. Daarin worden onze verschillende diensten wat breder toegelicht.

Wij zijn u graag van dienst voor al uw privacyvraagstukken.

Het Team

Het team van AVG Juristen stelt zich voor

Stefan van Dee is privacyjurist bij AVG Juristen. Hij is actief als Functionaris Gegevensbescherming bij zorginstellingen en helpt grote organisaties bij de implementatie van de AVG.

Stefan van Dee

Privacy jurist / FG

Mr. C.M. (Maarten) de Man is Functionaris Gegevensbescherming bij verschillende organisaties en helpt organisaties bij de implementatie van de AVG.

mr. Maarten de Man

Privacy jurist / FG

keshia is privacyjurist bij AVG Juristen. Zij is actief als Functionaris Gegevensbescherming bij zorginstellingen en helpt grote organisaties bij de implementatie van de AVG.

mr. Keshia Echter

Privacy jurist / FG

Hans Mulder is privacyjurist bij AVG Juristen. Hij is adviseert organisaties bij de implementatie van de AVG en is beschikbaar als Functionaris Gegevensbescherming.

mr. Hans Mulder

Privacy jurist / FG

Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag op uw bericht.

Bedankt, uw bericht is verzonden.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty