Projectmedewerker AVG

Ervaren AVG Projectmedewerker(s)

AVG Project

Veel organisaties hebben al de nodige stappen gezet voor de implementatie van de nieuwe privacywetgeving, maar zijn er nog niet helemaal. Mogelijk heeft uw organisatie reeds een privacy medewerker aangesteld, loopt er een privacy project of gaat dat binnenkort van start. In al deze gevallen kan uw organisatie de behoefte hebben aan ondersteuning van onze AVG Juristen.

Projectondersteuning

Wij bieden zowel projectleiders als projectmedewerkers om uw organisatie bij te staan bij de implementatie van de AVG.

Projectleider

Een projectleider definieert met u de doelstelling van het project, organiseert, stuurt medewerkers aan en brengt verslag uit aan het management team c.q. de directie. In overleg met de leidinggevenden van verschillende disciplines wordt het privacybeleid opgezet en/of uitgezet. Onze projectleiders hebben organisatiekracht en hebben veel kennis opgedaan in verschillende sectoren (zorg, onderwijs, bedrijfsleven en overheid).

Met deze ervaring kunnen zij efficiënt en slagvaardig uw AVG project leiden.

Projectmedewerker

Onze projectmedewerkers bieden ondersteuning aan uw AVG implementatie onder aansturing van een projectleider. Zij zijn doelgericht bij het vaststellen van hiaten in de compliancy, maar kunnen zich daarnaast ook richten op het vertalen van beleid naar documentatie. Onze projectmedewerkers verdiepen zich in uw organisatie via een inventarisatie en helpen bijvoorbeeld om uw register van verwerkingen op orde te krijgen. Ook (bijvoorbeeld) het opvragen, uitzetten en beoordelen van verwerkersovereenkomsten behoren tot de mogelijkheden.

Het voordeel van het inzetten van projectmedewerkers is dat zij eenvoudig de vertaalslag van de AVG naar de praktijk kunnen maken.

 

uurtarief

Projectmedewerker

79,-*

Projectleider

149,-*

* exclusief btw, min. afname  40 uur.

Direct inzetbaar

Stefan en Hans hebben recent enkele projecten afgerond en zijn per direct inzetbaar!

Meer informatie

Informeer nu naar onze beschikbaarheid, bel 030 – 7852791 of stuur een e-mail naar: info@avgjuristen.nl

Laat hier uw reactie achter

Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag op uw bericht.

Bedankt, uw bericht is verzonden.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty