AVG Audit

AVG Audit

Heeft u al een aantal stappen ondernomen om te voldoen aan de AVG, maar weet u nog niet zeker of alles in orde is? De Algemene Verordening Gegevensbescherming is nu enkele maanden van kracht. Dat betekent dat het organisaties verplicht zijn om rechtmatig persoonsgegevens te verwerken. Er is inmiddels veel geschreven over de AVG, bovendien is er veel informatie op verschillende websites gepubliceerd om organisaties op weg te helpen. Het is echter voorstelbaar dat u dagelijks tegen vraagstukken aanloopt, die nog onbeantwoord zijn. Met een audit, onderzoeken wij in hoeverre uw beleid in overeenstemming is met de AVG.

Wij komen langs bij uw organisatie en in overleg met uw organisatie lopen we stapsgewijs alle noodzakelijke elementen van de AVG door. Daaropvolgend brengen wij een advies uit dat indien gewenst uitgevoerd kan worden. Elementen waar wij op letten zijn o.a. rechtmatige grondslagen voor verwerkingen, doelbinding, bewaartermijnen en beveiliging van gegevens. Wilt u een audit laten uitvoeren? Neem contact op via het contactformulier. Benieuwd naar onze tarieven? Download hier onze brochure voor meer informatie.

Vraag een audit aan

Onderdelen van een audit

AVG Juristen op locatie
Wij komen voor minstens een dagdeel bij uw organisatie langs.

Rapportage
De resultaten worden opgemaakt in een rapportage. In deze rapportage is te lezen wat het huidige beleid is en wat het gewenste beleid is.

Concreet advies
De rapportage vormt tevens een advies waar u direct mee aan de slag kunt.

Accountabilty
Wij controleren uw privacy documenten, zoals het register van verwerkingen, zodat u zeker weet dat u aan de regelgeving voldoet

Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag op uw bericht.

Bedankt, uw bericht is verzonden.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty